Hoşgeldin!


Merhaba!

Öncelikle bu sayfayı ziyaret ettiğin için teşekkür ederim. Bundan sonra bu sayfada benim yazdığım şiirleri ve yazıları okuyabilirsin! Duygularımı diğer insanlarla paylaşmak ve yaşadığım duyguları o insanlara da yaşatmak beni çok mutlu eden şeylerden sadece biri.

Bu yüzden, yazdıklarımı onlara değer vererek okuman, içinden geldiği gibi yorum eklemen, duygularını paylaşman en büyük temennimdir. Paylaşacakların için şimdiden teşekkür ederim.


Lütfen:
- Bu sayfadaki özgün içerikli yazıları sahibinden izin almadan veya sahibinin adını vermeksizin başka bir yerde hangi amaçla olursa olsun kullanma.
- Yazdığın yorumlarda hakaret içerikli sözcükler bulundurma, rencide edici şekilde eleştiri yapma. Unutma ki eleştiriler eleştirilene bir şeyler katmak amacı ile yapılır, onu kötülemek için değil.

Lisans koşullarını okumak için tıklayın.(İngilizce)


Unutma, duygular tek bir kişiye mahsus değildir. Yeter ki hissedebil ve paylaşabil. Emin ol paylaştıkça erişeceğin mutluluk her şeyden daha gerçekçi olacaktır.


Kendine iyi bak ve bu sayfayı sık sık ziyaret etmeyi unutma!

Not:
Şiirlerde kullanılan resimlerin veya fotoğrafların hepsinin telif hakkı sahibinindir. Resmin veya fotoğrafın alındığı kaynağın, fotoğrafı veya resmi telif hakkına aykırı kullanması bu sitenin kullanıcısı için sorumluluk teşkil etmez. Aksi belirtilmedikçe, kaynaklardan alınan fotoğraf ve resimler reklam dışı kullanıma açık kabul edilir ve kaynağı belirtilerek bu sitede kullanılabileceği öngörülmektedir. Üzerlerine tıklandığında fotoğrafın veya resmin alındığı kaynağa ulaşılabilir.

Comments

  1. bravo arkadaşım güzel olmuş eline sağlık!!!

    ReplyDelete
  2. güle güle kullan...
    :D:D
    :P:P
    D:D:

    ReplyDelete
  3. bi word dosyası açmıştım essay yazmak amacıyla..sonra sen bana blogspot zımbırtının linkini yolladın..açtım..okudum..sonra dedim ki kendi kendime bu word dosyasını ben erolcuuma comment yazmak için kullanmak suretiyle essayi messayi sallıyım gitsin..bu dünyada essayden daha önemli şeyler de var..aslına bakarsan zaten bu dünyadaki hemen hemen her şey essayden daha önemlidir..essay kadar önemsiz bişey daha yok hatta..yazmıycam işte..diyemesem de erteliyorum yazmayı işte! ne comment yazıyım ki şimdi ben..normal insanlar çok cici olmuş çok beğendik eline yüreğine sağlık gibi klişeler koyarlar sen de çok teşekkür ederim diye cevap verirsin onlara en sadesinden..böyle bi kolaya kaçmak her ne kadar cazip gelse de, içimden gelen dolu dolu şeyler yazma isteğini bastıramamaktan ötürü..zaten normal bi insan da değilim hani..cümleyi sonlandıramadım tıkandım..neyse erolcum..duyguların çok güzel çok temiz..kime neye karşı olduklarından bağımsız olarak öyleler..bunları böyle yazarak,hem de benim gibi böyle bilinçakışı tekniği kullanmaya kasıp da becerememmiş süsü vermeden edebi bi şekilde yazabilerek bence çok büyük iş başarmışsın..tebrik ederim ne diyebilirim ki..bi de aklıma tinkibinki(miydi neydi)dipsi lala po kurtlar vadisi polat umut muhabbetlerimiz ve bunların pervasızca ciddiyetsiz ve geyikten ibaret şeyler olduğu aklıma geldikçe o çocuksuluğunun yanısıra böyle koskoca bi yüreği olan olgun bir adam görmek karşımda şaşırtıyo beni ama ne mutlu!..senle 2. sınıftan beri zaman zaman kopsak da beraber büyümüş olmak her şeye rağmen şu an birbirimizi her türlü anımızla gülümseyerek hatırlamak ne güzel şey be! yine pek görüşemiyoruz ve üzülerek eminim ki pek de görüşebilceimizi sanmıyorum ayda yılda bi okulda şurda burda belki..yoğun insanlarız artık..kötü bişey tabi bu..ama olsun ben seni unutmıcam..olur mu hiç öyle şey zaten msn denen bişey var..msn olmasa unutcaktım mı sanki yok öyle bişey..niye unutıyım ki hafıza kapasitem gayet bomboş zaten kaç tane hatırlamaya değer insan tanımışımdır ki şu hayatımda..konudan koptum iyice..en son ne diyoduk..pek güzel olmuş be site erolcum..eline yüreğine sağlık.nokta. :)

    ReplyDelete
  4. yağmurcuğum,
    emin ol buraya kimsenin seninki kadar uzun, duygu dolu, içten ve eşsiz anlamlar içeren bir yorum yazacağını tahmin etmezdim. bu konuda beni gerçekten çok şaşırttın; fakat beni şaşırtan duyguların değil elbette. çünkü sen onları 10 sene boyunca bana içtenliğinle tattırabilen, yaşatabilen ve samimiyetinle gözlerimin içine bakarak kelimeler olmadan bile hissettirebilen bir yeteneğe sahipsin. keşke duygularımı, senin gibi verilen değeri hakeden insanlara başka ve daha güzel bir şekilde aktarabilsem; ama hayatı asıl anlamlı ve eğlenceli kılan da bu zorluklar ve aşılmayı bekleyen engeller değil mi zaten? hepimiz olgunlaşıyoruz ama önemli olan içimizdeki o saf çocuğu koruyabilmek. bazı insanlara sayfanın adresini verdiğimde herhangi bir söz bile söylemeden yok olup gidiyorlar ve bir yorum yapmaya, teşekkür etmeye bile tenezzül etmiyorlar. halbuki ben onlarla duygularımı paylaşarak onlara çok şey kattığımı düşünüyorum. işte bunun değerini anlayıp da duygularını ortaya dökebilen insanlar, içindeki çocuğu koruyabilen insanlardır. eskisi kadar sık görüşemesek bile, sen de içimizdeki çocukların hep beraber olduklarının gayet farkındasın. endişelenme çünkü o çocuklar hiçbir zaman o güven dolu beraberlikten kopmak istemeyecekler...
    çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, kendine çok iyi bak =)))
    iyi bak çünkü bana huzur veren çiçeklerin solmasını hiç istemem...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts